ARTHY - Nyílászárók:

Nyílászáró illusztráció.

Az alábbiakban műanyag nyílászáróink általános technikai bemutatását olvashatja:

Nyílászáró profil:

Cégünk három profilból készít műanyag nyílászárókat (ARTHY-SoftLine, ARTHY-Prémium, ARTHY-Standard), melyekről bővebb információłkat a 'Termékek' menüpont alatt találhat.

Merevítés:

Minden tok és minden szárny rendszer-azonos horganyzott acélmerevítéssel van ellátva. Nagyobb szerkezeteknél és a bejárati ajtóknál a stabilitást a tokban elhelyezetett zártszelvény merevítés biztosítja, amely egyedülálló a hazai piacon.

Vasalat:

A nyílászárók ROTO NT biztonsági, rejtett vasalattal vannak ellátva, amely a gyártó legkorszerűbb terméke és világviszonylatban is piacvezető vasalat. Azon felül, hogy a termék biztosítja a nyílászárók nyitását és zárását, 2 fokozatú rész-szellőztetővel van ellátva, amely használata mellett elkerülhető, hogy a belső helyiségekben felgyülemlő pára penészedést okozzon. A szerkezetekbe kérhető hibás-működésgátló, amelynek használatával elejét tudjuk venni a nem rendeltetésszerű használatnak.

Kilincs:

HOPE szín-azonos kilincseket használunk nyílászáróinkhoz.

Üvegezés:

Üvegezésben 4-16-4-es szabványos kétrétegű üvegezést használunk, amely lágyfém bevonattal és gáztöltéssel van ellátva, ez által a hőszigetelő képessége K=1,0. Ezen felül a modern korral, haladva ügyfeleink akár háromrétegű üvegezést is kérhetnek, amely már a passzív házak elvárásainak is megfelel. A vizuális élmény és a praktikum érdekében széles választékban kínálunk katedrál, metszett és színezett üvegeket. Termékeinkben használt üvegek minden tekintetben megfelelnek a hazai szabályoknak sőt, ezen felül a legmagasabb műszaki tartalmat képviselnek a piacon. Beszállítóink az ország legnagyobb üveggyártói, akik rendelkeznek ÉMI, CE és ISO minősítéssel.

Gumírozás:

A tökéletes szél-, pára és hőzárást a tokban és a szárnyban elhelyezett 1-1 külön álló gumi biztosítja. Fontos szempont, hogy cégünk valamennyi nyílászárójába mind szélzáró mind üvegszorító gumiként is a szerkezet színéhez jól illeszkedő szürke gumírozást használ alapesetben. Az üvegszorító gumik az üvegszorító lécbe és a profilba rejtettek így indokolatlanul nem takarnak az üvegfelületből. A gumírozás cserélhető,de más rendszerekkel ellentétben már a hegesztés előtt a profilba kerül, így a gumírozás nem tud elválni a profiltól mint, ahogy ez más profiloknál komoly problémát okoz.

Garancia:

Termékeinkre 8 év szerkezeti garanciát vállalunk, ezen felül az alapanyag színtartósságára 12 év garanciát vállalunk. A nyílászárók garanciális meghibásodásából adódó valamennyi járulékos költséget cégünk fedez.

Beépítés:

Termékeinket beépítéssel vagy anélkül is megrendelheti. A beépítés során vállaljuk a korábbi nyílászárók bontását is és természetesen az újak beépítését. Beépítés során elsődleges szempont a rendszer azonosság, így a munka során a rendszerhez fejlesztett rögzítő anyagokat használunk. Beépítési szolgáltatásunkat valamennyi időjárási viszony mellett el tudjuk végezni. Beépítés során kizárólag a legjobb minőségi anyagokat használjuk. A tökéletes beépítés elengedhetetlen feltétele a jó beépítő humán erőforrás. Csapatunk valamennyi tagja, több éve foglalkozik nyílászáró beépítésével és mindanyuk rész vett már családi házak, panellakások és projekt munkák kivitelezésében.